Wednesday, September 26, 2007

Let’s face it, folks ..

.. the summer is over. We zijn intussen thuis twee dagen thuis en Louisje zit volop met een jetlag, wat me de gelegenheid geeft nog even een berichtje te posten.

Onze Californische zomer zit erop. De laatste dagen van ons verblijf in Petaluma was het nochthans opnieuw zomers warm geworden. Woensdagavond zijn we net voor ons vertrek richting San Francisco met z'n 3'tjes nog even gaan zwemmen. Louise vond het fantastisch en bewees dat ze in die drie maand heel wat bijgeleerd had. Na wat springen in het zwembad en ons enthousiast nat spatten, kroop ze plots op de rand en begon ze naast het zwembad te stappen. "'ot tub, 'ot tub!" en "mama komen!" en ze wandelde richting de hot tub. "Bubbels, mama" kwam er daarna, dus stak ik de pomp van het bubbelbad aan. Voor we terug naar het appartement konden, wou ze ook nog wat zonnen op een ligstoel naast het zwembad (handdoek mooi neerleggen, erop gaan liggen, af en toe van positie veranderen en als ik vroeg of ze mee terug ging "nog nie klaar, mama!").

Woensdag was ook Louise haar laatste dagje in de twos’ class. 's Ochtends hing er een groot blad aan de deur van het klasje “We’ll miss you Louise!” Louise had chocolaatjes mee voor de teachers en uiteraard was het afscheid emotioneel, zoals ze dat gewoon zijn “She is really the cutest little girl! We had such a wonderful time with her” Maar het moet gezegd dat Louise het daar heel erg naar haar zin heeft gehad, dus was het inderdaad wel een beetje jammer dat we moesten vertrekken.

De vlucht terug is vlot verlopen en intussen wonen we dus terug op een bereikbare afstand van vrienden en familie! See you all soon!

No comments: